Uncategorized

Két generáció nőtt fel a helyen,

A legkorábbi zenei klub

City Music Bar ünnepli egy új házassági évforduló Ivan Király Figyelembe véve, hogy 1937 együttműködik a Város nevét egy egy-az-egy-fajta funkcionalista házban egy ismert Alfa-részek a Brno, a legrégebbi zenei klub nem csak a városban, azonban emellett a köztársaság.

A legkorábbi zenei klub

Nyolcvan év a zene, a webes forgalom Poštovské utca emlékezett meg 2014-ben. Hamarosan azonban a klub ünnepli az évtized egy új név Metro Dalok Bár. Jelenleg az egyik leghíresebb dalokat jelenet Brno, amelyek között más műfajok is nagyon ismeri a jazz kínál 250 koncertek egy év. Ilyen születésnapi ünnepség szerint a piaci szereplők kellett volna egy igazi ünnep ez mosting valószínű, hogy a 19. Szeptember nyolc éjszaka.

Mi egy eszköz méretű klub, valamint ezért tudunk fizetni, hogy a kísérlet egy kicsit is biztosítja a lehetőséget, de a zenekarok, hogy kaphat máshol Brno talán még lehet, hogy nem játszani” – tette hozzá a második a tulajdonosok Paul Gregory. A klubban már végzett a véletlenszerű olyan csillagok, mint a nemzetközileg is eredményes afro-amerikai rock együttes Living Colour, basszusgitáros, Victor Bailey, aki játszott együtt megastars, mint Sonny Rollins vagy Nő Gaga, Sting, vagy Madonna, a francia-amerikai funky-groove formáció Elektro Deluxe, a lengyel jazzovo ének múzsa Anna Maria Jopek is több mások.

Vágy, jön a leginkább elismert cseh rocker Ivan Kral, a fejlesztő között a világon rock megahit cseh szerző Táncolni Mezítláb, rögzített olyan nagyok, mint Patti Smith, a U2, vagy Egyszerű Elmék. A koncert után, nyilván lesz majd egy vadon élő esemény minden Metro Dj-k. A klub jelenleg a hagyomány is, azt hiszem, egy hosszú távú pozíció a klubban. Igyekszünk folyamatosan hozza valami új, folyamatosan javul a belső tér, illetve működését az egész szobát, annak érdekében, hogy a látogatók, mint a pozitív, mint lehetséges, mind a kamara dalok koncert, szóval a siker a teljes amfiteátrum.

Ez nyilvánvalóan ér valamit,

gyakran nehéz, mégis van értelme. Meg is vagyok jelenleg vár a következő 10, mi az új, minden bizonnyal hozza, így minden bizonnyal marad pár év múlva, Metro hasonlítanak valamint azt, hogy milyen a zenekar az alábbi szívesen, államok co-klub tulajdonosa Josef Zsemle. A Metro nem középpontjában egy stílus.

Ez nyilvánvalóan ér valamit,

A program, koncertek, jazz, rock, funk, blues, punk, kicsit alternatív, néha felbukkan még egy kis pop. A vonatkozó szerelmesek a stand-up. A klub emellett nyitott diák zenekarok, hogy a fiatal, kezdő művészeket, valamint jelentősen elősegíti a brno dalok jelenet. Én biztosan nem akarom, hogy a Metró alá került az a sztereotípia, valamint a koncentrált, hogy csak egy zenei utasításokat. Értékelem a fajta. Szórakoztatja nekem, hogy este meg tudjuk figyelni, hogy funky vezetők a világon helyszínen, valamint a következő estét, könnyen, merülés, hogy a cseh punk mese, hogy a kísérlet minden.

Az kell, hogy lógni este Prága Az elsődleges város készletek a különböző high-end koktél bárok, ahol lehet inni, első osztályú alkohol, amíg felkel a nap. Ezen a honlapon minden bizonnyal fedezze fel minket ajánlott, rács Prágában, amely képviseli a kedvelt helyszínek, valamint a legtöbb, ami abban rejlik, hogy a gyönyörű, történelmi építmények, a város szívében. Ismernie kell a változatos, sok a rács, amely magában foglalja az alkohol mindenféle, valamint az, akinek a csapat készen áll, hogy illeszkedjen a vágyak, mint egy helyi, valamint az utazók.

Leave a Reply