Uncategorized

Az otthonos hangulatú hajótest rengeteg emléket őriz,

A rács Prágában, hogy azt javasoljuk,

Mellett a rövid szöveges felajánlotta a segítségét fotók, térképek, valamint kapcsolattartási adatokat, így azt fogja tapasztalni, hogy rendkívül könnyű otthagyni a gond a feje mögé, valamint a legvalószínűbb, hogy egy bárban, amely elbűvölte az egyik.

A rács Prágában, hogy azt javasoljuk,

Ha szeretné, hogy menjen vissza az időben, hogy New york-ból, a harmincas években, ez után minden bizonnyal élvezni az esti Prágában töltött egy koktélbárban, Tretter [‘s. Tretter [‘s egy jókora bár a Régi Közösségi prága, mely egy egyedi hangulatot dokreslenou sötét vörös belül, egy hosszú bár a sötét fából készült bár feceses, ízléses asztal, valamint időtartama a képeket. Ez a törekvés általában tele van a látogatók a különböző típusú, beleértve az üzleti emberek, minták, illetve a diákok a film vagy a művészet.

Kellemes, tapasztalt pincérnő, valamint a csapos is rendelkezésre állnak, valamint a minden bizonnyal használja a népszerű alkoholos italok. Azok, akik között az ínyencek koktélok, valamint szeretik a jó, erős koktél, Tretter [‘ bár fedezze fel magukat egy elegáns koktejlo. Keres Prágában, a stílusos bárban használ kiváló kevert ital a pezsgő, hagyományos koktélok, valamint sokkal több Ha igen, nézd meg Nyilvános Kamatláb, egy viszonylag új amellett, hogy a prágai éjszakai helyszínek. Nyilvános Szenvedély, található prága központjában Régi Közösség, egy labirintus, a varázslatos szűk, kanyargós utcák is starosvětských első külső.

A belső ez a bár által azonosított

Egy időtlen kombinációja kifinomult, sötét szürke falak, antik tükrök, valamint plakátok, márvány asztal, antik bárszék, valamint az ellenőrzött megvilágítást biztosít, valamint ennek köszönhetően kicsit a londoni hangulat. Köszönhetően a vkusnému készülék fut pad azt a benyomást, hogy továbbra is a Régi Közösségi folyamatosan egyszerűen.

A belső ez a bár által azonosított

A kusza kanyargós utcákon az óvárosban minden bizonnyal talál között az egyik elragadó, sok trendi, valamint a legérdekesebb, bár Prága Hemingway bár. Hemingway bár, az úgynevezett valamint befolyásolja, Ernest Hemingway, az egyik legnagyobb amerikai szerzők, hogy valaha megerősített a világon az irodalmi művek, a zseniális, ez egy remek hely, ahol meg lehet kóstolni egy sor kiváló minőségű alkohol, valamint a széles körű, több, mint 200 típusú rum a különböző márkák, akkor nem mész sehová.

Ez a hagyományos, koktél bár Prágában kínál erős, nagyon finom alkoholos italok (néhány közülük lebilincselő variációk általában preferált koktélok) előállított prémium termékek, valamint a legjobb hatóanyagokat. Hemingway bár szintén a Groove Bár található Prága központjában található, egy élénk szeszes ital, bár a nagy esemény környezetet.

Ez a két történet, bár nyílik meg naponta

A átjárók látogatók 17:00 kor meg is van nyitva, amíg 3 órakor a hét során, valamint hajnali 4 órakor a hétvégén, szóval ha keres egy terület elkezdeni vagy befejezni az estét a közeli barátok, akkor irányGroove Bár. Folyamatosan csütörtöktől szombatig kell játszani az alsó padló, a bár, a regionális Dj-k, hogy egészen a reggeli órákban merészkednek a minősége a készülék, hogy egy változatos keveréke zenei stílusok amely biztosítja, hogy az energia.

Ez a két történet, bár nyílik meg naponta

Ha a tánc egyszerűen nem érzem, akkor irány a legfelső emeleten bár, valamint fektessen be az estét, valamint az alkohol fogyasztás, jó barátok. Groove Bárban finom koktélokkal, csapolt sörre Kezelni a Szén piac, a vonzó szíve a régi Prága, a házak, a kis Párizs. Úgy típusú divatos tánc klub, amely ideális hely mindazok számára, akik vágy protančené este, finom italok, csodálatos élvezet a különböző beállítás a történelmi, jellegzetesen hangolt tér.

Le Valmont, egy tánc klub, koktél bár egy külön hangulata, a győztes a besorolások Legjobb új szervezet, a Legjobb klub a verseny cseh Bár Tiszteli 2016 A név, a klub származik, a mesés kép Miloš Forman Valmont. Minden ember a klub együtt a vastag légkör láthatja, hogy egy gazdag menü figyelmes kevert italok, első osztályú szolgáltatást zenei program, amely nem engedi, hogy bármely személy, egyszerűen lógni. A program a Prága központjában, a tetőn, a mennyország funkcionalista épületek Tartózkodási zenei eszközök a Jungmann tér ad otthont a találóan elnevezett Erkély Bár.

 

Leave a Reply